Resultats de la cerca frase exacta: 28

11. carxofa i albergínia arrebossades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. cors de carxofa arrebossats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. necrosi de la capsa de la carxofa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Fisiopatia de la carxofera causa per baixes temperatures i humitat alta que fa que s'ennegreixin les puntes de la capsa de la carxofa. [...]
14. làmines de carxofa amb encenalls de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. cors de carxofa amb foie-gras i formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. escarxofa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carxofa. [...]
17. cors de carxofa saltats amb xiitake i pernil de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
18. cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
19. carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. Addició de es- inicial: tisores o estisores?, carxofes o escarfoxes?, etc.
Font Fitxes de l'Optimot
Els substantius carxofa, palmatòria, tenalles, tisores i tovalles alternen amb els que, amb la mateixa forma, presenten el segment es- inicial: escarxofa, espalmatòria, estenalles, estisores i estovalles. Tant els uns com els altres són adequats i cada parella té el mateix significat. Per exemple [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>