Resultats de la cerca frase exacta: 240

51. avivegetarià | avivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram. [...]
52. avipiscivegetarià | avipiscivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram i de peix. [...]
53. cria en gàbia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Sistema de cria intensiva d'aviram en què els animals s'allotgen permanentment en gàbies metàl·liques reixades disposades en fileres de diversos pisos. [...]
54. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix, afegit al pinso per a aportar energia i proteïna al bestiar i l'aviram. [...]
55. grit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Preparat de grans de sorra de 2 a 3 mil·límetres de gruix, formats per sílex, granit o quars, que es dona a l'aviram per a afavorir la trituració del menjar. [...]
56. cria a l'aire lliure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Sistema de cria extensiva d'aviram en què els animals disposen d'un corral a cel descobert al qual tenen accés lliure durant tot el dia des de la nau on s'allotgen. [...]
57. cria a terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Sistema de cria intensiva d'aviram en què els animals s'allotgen permanentment sobre un jaç, generalment de palla o d'encenalls, en una nau tancada per la qual es poden moure amb una certa llibertat. [...]
58. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, consistent en una barreja de segó i gluten, amb un 21% de proteïna bruta, que es dona barrejat amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
59. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en àcid linoleic i en xantofil·les, que es dona barrejat amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
60. surimi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte alimentari de textura gelatinosa elaborat amb una pasta procedent de carn de peix blanc i de vegades d'aviram a la qual s'afegeixen additius i condiments, que s'utilitza per a fer succedanis de peix o marisc i, en general, per a elaborar menjar processat. [...]
Pàgines  6 / 24 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>