121.
botifarra esparracada amb rossinyols i mongetes del ganxet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
balmat -ada
|
122.
coca d'escalivada amb anxoves i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
mongetes seques saltades amb bolets i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
rap amb mongetes seques, botifarra negra i cloïsses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
xampinyons amb formatge de cabra, botifarra i carxofes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
bisbe
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. Botifarra curta i gruixuda feta amb un tros de budell culà. Peix de la família dels miliobàtids, amb la visera rostral més llarga que ampla i no confluent amb les aletes pectorals (Pteromylaeus bovinus). fer un bisbe Dir dues persones alhora una mateixa expressió casualment. [...]
|
127.
botifarra a la brasa amb llesques de pa torrat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
botifarra de Centelles amb mongetes seques i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
129.
cassoleta de mongetes del ganxet amb broqueta de botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
favetes saltades amb botifarra negra i pernil de gla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|