Resultats de la cerca bàsica: 33.476

Diccionari de la llengua catalana
21. salsitxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
22. güell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xiscle que fan certs animals com el porc, la llebre, la rata. [...]
23. ventresca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ventre, en els peixos. Cansalada del ventre del porc, viada i prima. [...]
24. espatlló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espatlla de porc salada. [...]
25. salums
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carns salades de porc. [...]
26. xoriç
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llonganissa de llom de porc. [...]
27. tupina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olla grossa amb una sola ansa. Conjunt de bocins de carn de porc, cuits i confitats en oli o llard dins un tupí. [...]
28. xarcuteria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment on venen diversos productes alimentaris de carn de porc, especialment embotits, conserves, etc. Conjunt dels productes que es venen en una xarcuteria. [...]
29. mocader mocadera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que, en la matança del porc, arregla la moca, fa les botifarres, etc. [...]
30. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
Pàgines  3 / 3.348 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>