241.
embrear
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Revestir d'una capa de brea. [...]
|
242.
endocarpi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa interna del pericarpi del fruit. [...]
|
243.
platinar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir d'una capa de platí. [...]
|
244.
sima 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa inferior de l'escorça terrestre. [...]
|
245.
zincar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir d'una capa de zinc. [...]
|
246.
crostat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobert de crosta, d'una capa dura. [...]
|
247.
emblancar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aplicar una capa molt fina de guix. [...]
|
248.
endoperidi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa interna del peridi d'un gasteromicet. [...]
|
249.
exoperidi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa externa del peridi d'un gasteromicet. [...]
|
250.
pannicle
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa o membrana fina. Teixit adipós subcutani. [...]
|