11.
pasta en un recipient
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat de pasta elaborat coent tots els ingredients alhora en un mateix recipient. [...]
|
12.
planta cultivada en recipient
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta ornamental que ha estat cultivada en un recipient el temps suficient perquè les arrels, en créixer, puguin colonitzar el substrat, recobrir-ne les parets internes i formar un pa de terra, sense, però, espiralitzar-se. [...]
|
13.
planta posada en recipient
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta ornamental que no porta el temps suficient dins un recipient perquè les arrels hagin pogut recobrir les parets internes i formar un pa de terra. [...]
|
14.
recipient d'espècimens biològics
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Recipient per a protegir i transportar mostres biològiques. [...]
|
15.
bolc
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de bolcar o de bolcar-se, un recipient, un vehicle; l'efecte. [...]
|
16.
sucrera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recipient, generalment amb tapa, en què es guarda o se serveix el sucre. [...]
|
17.
trullola
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pica, recipient, en què es rep l'oli que raja de la premsa. [...]
|
18.
esportellar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Obrir portell (en un mur, una muntanya, etc.). Trencar la vora (d'un recipient). [...]
esportellar
|
19.
curullar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Omplir (un recipient) fins a formar curull, fins a vessar. Omplir enterament el buit (d'una cosa). [...]
|
20.
cussol
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recipient d'aram amb un llarg mànec que serveix per a treure líquid d'una caldera o d'un altre recipient. [...]
|