Resultats de la cerca bàsica: 358

Diccionaris terminològics
1. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
2. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
3. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
4. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
5. pa alís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
6. pa anglès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
8. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. pa bregat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 36 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>