101.
Pa de Sucre, es
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Selva
Lloret de Mar
Pa de Sucre, es
Litoral (platja, badia, punta...) [...]
|
102.
Pa Soldado, Mas de
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Terra Alta
Batea
Pa Soldado, Mas de
Edificació aïllada (mas, casa...) [...]
|
103.
migas dulces amb xocolata desfeta (pa fregit amb farina, aigua i sucre)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
formatge d'ovella madurat amb pa amb tomàquet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
bescuitar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recoure (el pa) perquè es conservi millor. [...]
|
106.
esmollar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer molles (un tros de pa). [...]
|
107.
guimbarro
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, generalment el crostó. [...]
|
108.
olivar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El pa, treure butllofes en coure's. [...]
|
109.
timbarro
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, de carn, etc. [...]
|
110.
tinyol
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Crostó de pa. Llesca grossa de pa. [...]
|