121.
enfelar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Un animal, emmalaltir-se a causa de trastorns en el fetge. [...]
|
122.
leucèmia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malaltia progressiva caracteritzada per la proliferació de leucòcits i la presència de formes immadures a la sang i als òrgans infiltrants, com ara el moll de l'os, la melsa, el fetge, els ganglis, etc. [...]
|
123.
hepatologia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Branca de la medicina que estudia el fetge i les seves malalties. [...]
|
124.
hepato- [o hepat-]
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot gr. hêpar hépatos, 'fetge'. Ex.: hepatocele, hepatologia, hepatàlgia. [...]
|
125.
fetge d'ànec amb reducció de calvados
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
fetge fresc d'ànec amb poma cuita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
filet de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
129.
terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
foie-gras
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja feta amb fetge d'oca o d'ànec engrossit d'una manera especial. [...]
|