1.
bai -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Dit del pelatge dels equins que és groc lleugerament rogenc, amb les extremitats, la crina i la cua negres. [...]
|
2.
cep bai
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Botànica
Bolet de la família de les boletàcies, de capell carnós, hemisfèric, de 5 a 15 cm d'amplària, de color castany, de tubs groguencs amb tendència a emblavir-se i de cama més o menys gruixuda, més clara que el capell. [...]
|
3.
Cleveland bai
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
4.
duiquer bai occidental
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
5.
duiquer bai del Congo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
6.
jonça de cordellar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
7.
tirà de ventre xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
8.
còlob roig de Guinea
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
9.
brot de bambú
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Brot jove i comestible de diverses plantes classificades com a bambú (Bambusa vulgaris o Phyllostachys edulis), que es fa servir en nombrosos plats de la gastronoma asiàtica i es comercialitza en diverses formes. [...]
|
10.
bleda xinesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa. [...]
|