51.
bàndicut de peus de porc meridional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
52.
bàndicut de peus de porc septentrional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
53.
macaco de cua de porc meridional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
54.
macaco de cua de porc septentrional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
55.
porc
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. marranís, porc capat, per a engreixar. marrinxa, truja destinada a la lactància (Alc.). lletigada, conjunt de lletons. 2 Fig. brut. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
1 (f. porca) bacó (f. bacona) (en sentit propi i fig.) truja (→), femella del porc. lletó o nodrís, porc que encara mama. porcell o garrí, godall o godí, verratell, porc petit. marranxó o marrinxó, íd. marrà o verro, porc no castrat, destinat a la cria. llavora, truja destinada a la cria. marranís, porc capat, per a engreixar. marrinxa, truja destinada a la lactància (Alc.). lletigada, conjunt de lletons. 2 Fig. → brut. © Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana |
56.
arròs amb peus de porc, mongetes i naps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
costelles de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
filet de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
59.
galtes de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
60.
melós de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|