121.
camellot
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Teixit groller i fort de fil de llana mesclat amb pèl de camell o de cabra. [...]
|
122.
faune
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Déu campestre representat ordinàriament amb banyes i peus de cabra. Home madur endut per la lascívia. [...]
|
123.
amanida amb formatge de cabra i fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
amanida de bolets confitats i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
amanida de formatge de cabra gratinat amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
tronxon
m. [HO] Formatge fet de llet de cabra i d'ovella de format típic de volcà i de gust suau, originari de Tronchón. |
126.
amanida de formatge de cabra i fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
amanida de formatge tendre de cabra i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
amanida de pebrot vermell i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
129.
amanida de tomàquet confitat i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
amanida tèbia de formatge de cabra amb pernil
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|