1.
cervesa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda fermentada preparada a partir de cereals germinats, especialment ordi, i aromatitzada amb llúpol. Cervesa blanca, negra. [...]
cervesa
f. [HO] [LC] Beguda fermentada preparada a partir de cereals germinats, especialment ordi, i aromatitzada amb llúpol. Cervesa blanca, negra. |
2.
cervesa d'arrels
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda carbonatada obtinguda de la fermentació de sucre, llevat, herbes i una barreja d'arrels i escorça de diferents arbres. [...]
|
3.
cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
4.
cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
5.
cervesa
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [beguda] cerveza. [...]
|
6.
cervesa ambrada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Cervesa d'una tonalitat que va del daurat al marró ataronjat, el most de la qual conté malta caramel·litzada, que sol presentar aromes lleugeres de caramel i de cereals torrats. [...]
|
7.
cervesa blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
8.
cervesa blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
9.
cervesa especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
10.
cervesa especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|