Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca bàsica: 105 1. mousse Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Plat fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata muntada o gelatina. [...] 2. mousse [fr] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Plat cuinat d'origen francès fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata batuda o gelatina. [...] 3. mousse d'escalivada Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 4. mousse d'espàrrecs Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 5. mousse d'oca Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 6. mousse de cafè Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 7. mousse de castanyes Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 8. mousse de foie-gras Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 9. mousse de formatge Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 10. mousse de fruita Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (1) Diccionaris terminològics (104) Pàgines 1 / 11 Pàgina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Següent >>