Resultats de la cerca frase exacta: 5

Diccionaris terminològics
1. hummus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Puré de cigrons que se sol condimentar amb llimona, tahina, alls, oli d'oliva i julivert, típic del Pròxim Orient. [...]
2. chimichurri [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta a base d'alls, julivert, pebrot picant, sal, oli i vinagre, utilitzada per a condimentar la carn, típica de l'Argentina. [...]
3. amanir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Afegir un o més condiments a una menja per donar-li olor o fer-la més saborosa. [...]
4. especier | especiera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que es dedica al comerç de substàncies aromàtiques i, de vegades, picants emprades per a condimentar el menjar. [...]
5. espècia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Cadascuna de les substàncies aromàtiques i, de vegades, de tast picant, emprades per a condimentar el menjar, com ara pebre, canyella, claus i safrà. La majoria són d'origen asiàtic o americà. Eren anomenades espècies de pobre aquelles que, molt més barates, podien substituir les originals, com ara [...]