Resultats de la cerca frase exacta: 755

151. fetge d'ànec amb poma caramel·litzada i reducció de porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
152. filet de bou farcit de fetge d'ànec i figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
153. múrgoles amb crema i fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
154. terrina de fetge d'ànec amb figues i enciams variats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
155. esqualè
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
156. bilis
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Líquid clar, groguenc, amargant, produït pel fetge i concentrat a la vesícula biliar, que és essencial en l'absorció dels greixos. bilis negra Forma morbosa de la bilis que, segons els antics, influïa en el caràcter fent-lo tornar trist i irascible. Ira violenta [...]
157. lòbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen [...]
158. fetge d'ànec amb porto i confitura de fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
159. verduretes i bolets saltats amb fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
160. terrina de fetge d'ànec amb cebetes glacejades i reducció de porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  16 / 76 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>