71.
bacallà amb allioli d'espinacs, poma amb pebre de Jamaica i panses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
costelles de xai amb allioli de poma i menta fresca de Terol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
llom de bacallà amb espinacs a la catalana i allioli de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
risotto de calamarsons amb la tinta, carxofes confitades i escuma d'allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
![]() |
75.
Guionet en compostos cultes i compostos catalans
Font
Fitxes de l'Optimot
catalans, per exemple: agredolç, aiguardent, allioli, bocamoll, centpeus, clarobscur, coliflor, a correcuita, a cuitacorrents, filferro, gratacel, malnom, a matadegolla, milhomes, sucamulla, vistiplau. Dins d'aquest grup, però, cal tenir en compte les excepcions següents, en què sí que s'escriu guionet [...]
|
76.
tonyina fresca arrebossada amb sèsam i cuita a la planxa amb romesco i allioli gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
ajiaceite
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [salsa] allioli. [...]
|
78.
alioli
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [salsa] allioli. [...]
|
79.
llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
timbal de peus de porc amb reducció de xerès, allioli gratinat i guarnició de fesols de Santa Pau
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|