Resultats de la cerca bàsica: 967

11. fil interior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Fil en què el patinador exerceix pressió sobre la part interna del peu. [...]
12. fil interior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Fil de la fulla d'un patí de gel més pròxim a la part interna del peu. [...]
13. fil social
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Historial que mostra, en ordre cronològic i de manera actualitzada i unificada, l'activitat social a Internet d'un o diversos usuaris. [...]
14. fil a fil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
15. fil de discussió
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Conjunt de missatges sobre un tema ordenats cronològicament a partir del primer missatge enviat a un grup de discussió. [...]
16. fil de màquina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
17. punt de fil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Punt de cocció d'un xarop entre 105 i 110ºC, en què el xarop agafa forma de fil quan s'estira entre els dits polze i índex, que han estat submergits just abans en aigua freda. [...]
18. fil candlewick [candlewick: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fil de tacte suau i amb poca torsió, generalment de cotó, que s'utilitza per a brodar i per a fabricar teixits d'aparença semblant a la mussolina. [...]
19. fil de gran volum
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fil voluminós que s'obté per mitjà de la combinació de fibres estabilitzades i no estabilitzades sotmeses a un tractament tèrmic que provoca l'encongiment de les fibres no estabilitzades, les quals s'ondulen i entortolliguen al voltant de les fibres estabilitzades. [...]
20. punt de fil fluix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Punt de fil en què el fil que forma el xarop fa uns 2 o 3 mm de llargada i es trenca fàcilment. [...]
Pàgines  2 / 97 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>