21.
cervesa de cereals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
22.
llevat de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
23.
llevat de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Miceli del fong Saccharomyces cerevisiae, procedent de la fabricació de la cervesa, rentat, garbellat, premsat i assecat. [...]
|
24.
llevat de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llevat usat industrialment en la fermentació alcohòlica de la sacarosa, la maltosa i la glucosa, que se subministra amb el pinso als animals, sobretot els joves, i aporta proteïnes d'alt valor biològic i vitamines del grup B. [...]
|
25.
refredador de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Refredador pensat específicament per a conservar la cervesa a la temperatura perfecta per a servir-la. [...]
|
26.
cervesa negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
27.
cervesa rossa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
28.
cervesa de fermentació alta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
29.
cervesa de fermentació baixa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
30.
cervesa de fermentació espontània
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|