111.
harira (sopa de cigrons, llenties, carn i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
kefta (pilota de carn picada, verdures i espècies)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
mussaca gratinada (guisat d'albergínia i carn picada)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
ous ferrats, patates fregides i broqueta de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
115.
patata a làmines farcida de carn i arrebossada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
116.
patata al caliu farcida de xili amb carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
117.
souvlakia (broqueta de carn amb tomàquet i pebrot)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
118.
tagín de xai (estofat de carn amb verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
119.
wonton fregit (farcellets de carn de porc picada)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
120.
formatjada de carn (panada típica de les Illes Balears)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|