61.
al·lèrgia a la carn de conill
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
62.
al·lèrgia a la carn de corder
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
63.
al·lèrgia a la carn de gallina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
64.
al·lèrgia a la carn de pollastre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
65.
al·lèrgia a la carn de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
66.
al·lèrgia a la carn de vedella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
67.
carn no apta per al consum
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn procedent d'una canal declarada no apta en la inspecció post mortem, o que presenta signes evidents d'alteració o contaminació que suposen un risc per al consumidor. [...]
|
68.
dermatitis de contacte provocada per carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
69.
ajiaco xilè (guisat fet a base de carn, patates i xili)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
xauarma (carn de xai marinada i cuita en un ast vertical)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|