FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop fort, especialment el que es dona algú que cau. Batement de cor. Xàfec 1. Acord arpegiat en què les ungles toquen les cordes de la guitarra d'una manera ràpida i enèrgica. Beguda refrescant no alcohòlica feta a base de llet, fruita, gelat, etc., passats per [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Instrument de banya, de cuir, etc., que serveix per a remenar i tirar els daus. Petita làmina òssia situada a l'interior de les cavitats nasals. Cucurull ple de gelat. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Personatge còmic procedent de la farsa italiana o «comèdia de l'art» que compareix en escena amb un vestit fet de peces triangulars de tots colors. Personatge que canvia fàcilment d'idees, de partit. Gelat fet de dues substàncies de colors distints. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb flor de farina, ous i sucre. Xocolata amb bescuits. Gelat elaborat amb ous i xarop de sucre batuts conjuntament en calent, amb addició posterior de nata o de clares d'ou batudes i amb congelació final. Porcellana que ha rebut dues cuites i que es deixa sense [...]