Resultats de la cerca frase exacta: 9

Diccionaris terminològics
1. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]
2. assessorament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Activitat professional que consisteix a aconsellar, avaluar i ampliar informació, basant-se en l'experiència i els coneixements propis, sobre un mercat, un producte, una decisió o una tècnica d'anàlisi determinada. [...]
3. assessorament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Acció d'informar, donar opinió crítica i aconsellar un alumne en qüestions personals, administratives, escolars o familiars. [...]
4. advertència
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Protecció civil. Defensa
Actuació preventiva que consisteix a aconsellar una persona amb l'amenaça d'una sanció perquè corregeixi l'actitud que manté. [...]
5. assessor de guions | assessora de guions
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Especialista contractat pel productor que s'encarrega de millorar el guió, de resoldre dubtes concrets i d'aconsellar els altres guionistes en el desenvolupament de la seva feina. [...]
6. assistència
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Figura jurídica de suport i protecció de la capacitat d'obrar que té per objecte aconsellar i ajudar en la presa de decisions una persona amb una disminució no incapacitant de les facultats físiques o psíquiques, que no li impedeix exercir l'autonomia però li impossibilita tenir cura dels seus [...]
7. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]
8. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]
9. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]