Resultats de la cerca frase exacta: 177

131. empedrat 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Paviment format amb pedres. S'ha fet malbé un tros d'empedrat. Truita de mongetes. Truita amb talls de botifarra i pernil. Amanida amb llegums. Amanida de mongetes amb bacallà esqueixat, pebrot, ceba, olives i tomàquet. [...]
132. bullit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn bullida amb altres ingredients, principalment patates, hortalisses, cigrons i a vegades gallina, cansalada, botifarra o pilota. Conjunt de coses o accions confuses i males de resoldre. Amb tanta gent reclamant, s'armà un bullit de mil dimonis. [...]
133. coca 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
botifarra, cansalada, ceba, pebrot, etc. coca bamba Coca feta amb pasta bamba. deixar algú fet una coca Deixar-lo aixafat, desfet, físicament o moralment. estar algú fet una coca Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral. fer-se una coca Una cosa, aixafar-se completament [...]
134. amanida de mongetes seques amb botifarra negra i formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
135. botifarra artesana de vedella farcida de ceba confitada i pinyons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
136. crema de pastanaga amb calçot escalivat i botifarra de faves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
137. crema de patates amb farigola i oli de botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
138. sopa de ceba amb carxofes farcides de botifarra de perol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. espàrrecs a la planxa amb cruixent de botifarra negra i rossinyols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. favetes saltades amb alls tendres, botifarra negra i calamarsons de platja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  14 / 18 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>