Resultats de la cerca frase exacta: 1.015

131. endrapar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Empassar-se (el menjar) amb avidesa, devorar-lo. Han endrapat tota la teca. Com endrapa, és capaç de menjar-se tot el pa! [...]
132. coixinera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bossa o funda d'un coixí. Bossa anàloga per a usos domèstics. La coixinera del pa, de les agulles d'estendre. [...]
133. fogot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Branca que serveix per a fer foc en els forns de pa, de calç, etc. tenir fogots Sentir excessivament la calor. [...]
134. panificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Transformar (la farina) en pa. [...]
135. ratlladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Làmina acanalada de llauna o d'acer inoxidable amb forats de vores alçades i tallants emprada per a ratllar pa, formatge, etc. [...]
136. queixalada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros que se separa d'alguna cosa amb les dents. Bocí de pa, porció curta de menjar, que es pren fora d'àpat.  [...]
137. llesca de pa torrat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
138. llesques de pa torrat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. pa torrat amb tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. Pa de Sucre, el
Font Nomenclàtor de Catalunya
Alta Ribagorça la Vall de Boí Pa de Sucre, el Elevació (cim, puig, turó...) [...]
Pàgines  14 / 102 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>