131.
durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
entrepà de pikantwurst (embotit elaborat amb carn de vedella o de porc i trossets de pebrot)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
crema de tomàquet i farigola amb anxoves i capipota (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
lacón amb cachelos (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
carpaccio de capipota amb rabassoles saltades i oli de vainilla (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
137.
lacón amb cachelos i xoriço picant (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
caputxeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de caputxa petita, farcida habitualment de carn, ou i formatge. [...]
|
139.
bresar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment, generalment peces senceres de carn, en una bresera o en una cassola similar. [...]
|
140.
ramen
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat d'origen japonès consistent en una sopa de carn, peix o verdures amb fideus ramen. [...]
|