131.
durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
entrepà de pikantwurst (embotit elaborat amb carn de vedella o de porc i trossets de pebrot)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
crema de tomàquet i farigola amb anxoves i capipota (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
lacón amb cachelos (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
caputxeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de caputxa petita, farcida habitualment de carn, ou i formatge. [...]
|
137.
bresar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment, generalment peces senceres de carn, en una bresera o en una cassola similar. [...]
|
138.
carpaccio de capipota amb rabassoles saltades i oli de vainilla (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
chimichurri [es]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa feta a base d'alls, julivert, pebrot picant, sal, oli i vinagre, utilitzada per a condimentar la carn, típica de l'Argentina. [...]
|
140.
dieta paleolítica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en la dieta atribuïda als humans del paleolític, consistent sobretot en el consum de carn, peix, verdura, fruita i arrels. [...]
|