Sopa espessa i consistent típica del Magrib que se sol elaborar amb cigrons, llenties, carn i verdures, i que es menja especialment durant el ramadà. [...]
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
Plat preparat amb tires de carn especiada, originàriament de vedella però també de pollastre o de porc, i verdures, que es presenten embolicades amb una tortilla, típic de la cuina mexicana. [...]
Intoxicació causada per la ingestió de ciguatoxines presents en la carn de determinats peixos o mol·luscos d'origen tropical, caracteritzada per símptomes gastrointestinals i neurològics, especialment diarrea, vòmits, miàlgies, parestèsies o cefalàlgia. [...]
Plat originari de la cuina francesa consistent en una peça de carn o de peix desossada, enrotllada i generalment farcida, que, un cop cuita, se sol servir tallada a rodanxes, freda o calenta. [...]