Resultats de la cerca frase exacta: 70

61. cabeza (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 anat cap m, testa. 2 anat [cráneo] cap m. Se dio en la cabeza, es va clavar un cop al cap. 3 [individuo] cap m. Diez euros por cabeza, deu euros per cap. 4 [res] cap m. Cabeza de ganado, cap de bestiar. 5 [inteligencia] cap m. Tener cabeza, tenir cap. 6 [mente] cap m. 7 [vida] cap m. Pedir la [...]
62. cap de xai a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. bacallà amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. cigrons amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
66. capipota amb patates confitades (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
67. cassoleta de capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
68. amanida tèbia de capipota amb oli de tòfona (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. bacallà al forn amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
70. capipota amb fetge d'ànec caramel·litzat, compota de poma i melmelada de tomàquet (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  7 / 7 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7