31.
torrada amb formatge manxego
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
torrada amb formatge sec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
33.
torrada amb llonganissa ibèrica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
34.
torrada amb pernil ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
torrada amb salmó fumat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
36.
torrada amb salmó marinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
37.
torrada amb truita farcida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
38.
torrada amb xoriço ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
39.
torrada sol i ombra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
40.
carquinyoli
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta seca dura, molt torrada, feta amb farina, ou, sucre i ametlles. Persona dèbil, prima, sense salut ni vigoria. Motllura petita de formes sinuoses que s'aplica a diferents mobles per adornar les superfícies massa llises. [...]
|