Resultats de la cerca frase exacta: 167

61. lactoscopi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aparell per a determinar la riquesa de la llet en nata per la seva major o menor opacitat. [...]
62. xantillí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata batuda en fred, amb sucre, pólvores de vainilla i fruita confitada tallada a trossets, emprada en pastisseria. [...]
63. mousse
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata muntada o gelatina. [...]
64. suís -ïssa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Suïssa. Relatiu o pertanyent a Suïssa o als seus habitants. Martinet menut. Xicra de xocolata desfeta amb nata al damunt.  [...]
65. mantega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància greixosa, sòlida i homogènia, d'un groc clar, que s'extreu de la llet o de la nata, per agitació. Una bola de mantega. Menjar pa amb mantega. Substància alimentosa semblant, per la seva consistència, a la mantega. Mantega de cacau, de palma, de cacauet, de [...]
66. lionès -esa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
67. creps farcides de caramel amb nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
68. figues confitades amb nata i canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. flam casolà amb caramel i nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
70. flam d'ou casolà amb nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  7 / 17 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>