Resultats de la cerca frase exacta: 167

71. massini
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís format per capes de pa de pessic, nata i trufa, i recobert de crema cremada. [...]
72. bismarck
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de brioix allargat, farcit de crema i de nata i amb trossets d'ametlla per sobre. [...]
73. cresp 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa sòlida que es forma a la superfície d'un líquid, com la nata a la llet. [...]
74. lactoscopi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aparell per a determinar la riquesa de la llet en nata per la seva major o menor opacitat. [...]
75. xantillí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata batuda en fred, amb sucre, pólvores de vainilla i fruita confitada tallada a trossets, emprada en pastisseria. [...]
76. crema cremada de maduixes amb gelat de nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
77. figues confitades amb nata i gelat de vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. gelat de nata i nous amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. raviolis farcits de salmó i crema de nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. mousse
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata muntada o gelatina. [...]
Pàgines  8 / 17 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>