Resultats de la cerca frase exacta: 311

121. ametllat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En forma d'ametlla. Un medalló ametllat. Ulls ametllats. Pasta feta amb ametlles, farina i mel o sucre. [...]
122. ditada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop de dit. Va fer caure el plat de la balança amb una ditada. Porció d'una cosa que hom pot emportar-se adherida a un dit. Una ditada de mel, de llard. Senyal o taca que deixa sobre una cosa el contacte d'un dit. El mirall és ple de ditades. [...]
123. crestar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure (de les arnes) les bresques amb la mel deixant-hi les necessàries perquè les abelles es puguin alimentar. Castrar. [...]
124. rosat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De color de rosa. Tenir la pell rosada. Color rosat. Compost amb roses. Oli rosat. Ungüent rosat. Mel rosada. [...]
125. amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
126. amanida amb fruita, formatge fresc i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
127. amanida de cabdells i tonyina amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
128. amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
129. amanida de formatge i favetes amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
130. brandada de bacallà amb pebrots i allioli de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  13 / 32 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>