61.
amanida de recuit de drap amb peltruc (botifarra catalana) i vinagreta de pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
somaia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra crua deixada assecar. [...]
|
63.
botuliforme
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té forma de botifarra. [...]
|
64.
baldana 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra d'arròs, ceba, greix i sang. [...]
|
65.
botifarra amb mongetes blanques saltades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
66.
botifarra catalana amb mongetes seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
67.
botifarra negra a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
68.
botifarra negra amb ceba dolça
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
calamars saltats amb botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
carxofes saltades amb botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|