1.
cap de partida de carns
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de l'elaboració dels plats de carn. [...]
|
2.
dieta flexivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Dieta bàsicament vegetariana que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
|
3.
auxiliar de cuina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
|
4.
cap de partida de la cambra freda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de la neteja, el desossament i el trinxament de la carn i el peix, de l'elaboració de tota mena de plats freds, i de la conservació dels plats a la cambra frigorífica. [...]
|