Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Lleure. Turisme
1. cap de partida de carns
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
2. dieta flexivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Dieta bàsicament vegetariana que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
3. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
4. cap de partida de la cambra freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de la neteja, el desossament i el trinxament de la carn i el peix, de l'elaboració de tota mena de plats freds, i de la conservació dels plats a la cambra frigorífica. [...]