Resultats de la cerca frase exacta: 755

171. orella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
però amb els apotecis en forma de copa irregular i oberts lateralment, lleugerament pedunculats (Otidea onotica). orella d'ase Trompeta 3 1. orella de burro Gírgola 1. orella de burro Trompeta 3 1. orella de castanyer Fetge de vaca b). orella de conill Tassa de bruc. orella [...]
172. pedra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. Càlcul 1. Ha fet una pedra. Mal de pedra. no posar-se cap pedra al fetge Prendre-s'ho tot amb calma, no preocupar-se per res. Precipitació en forma de grans de glaç arrodonits i mig transparents, amb un diàmetre superior a 5 mil·límetres, formats per congelació de l [...]
173. fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
174. filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
175. trinxat de peus de porc i fetge d'ànec amb xips de carxofes amb pebre negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
176. llengua
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Trichoglossum i Geoglossum, del grup dels ascomicets, que es caracteritza per tenir fructificacions erectes i negroses en forma de llengua o de maça, que surten de terra, isolades o en grups. llengua de vaca Fetge de vaca b). llengua de vedella Llengua de bou. llengua de Sant Pau Peix de la [...]
177. àcid -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
per al procés de divisió cel·lular, és sintetitzada per les plantes i els bacteris i es troba abundantment en el fetge. àcid fòrmic Àcid de fórmula HCOOH, el més simple dels àcids orgànics, líquid incolor, d'olor picant i desagradable [...]
178. depuració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Eliminació d'una substància del corrent sanguini quan passa a través d'un òrgan, generalment el ronyó o el fetge. [...]
179. paté
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta cuita feta de fetge i una barreja de carn, menuts i greix, a la qual s'afegeixen ingredients diversos per a lligar-la, com ara ous, i per fer-la untuosa, com ara llet o brou, juntament amb altres condiments, espècies i substàncies aromàtiques. [...]
180. tetraodontoxina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pàgines  18 / 76 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>