21.
cabra salvatge ibèrica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
22.
cabra salvatge pirinenca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
23.
formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament amb llet de cabra. [...]
|
24.
pota de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
25.
pota de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
26.
cabra salvatge de Gredos
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
27.
cabra salvatge de Portugal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
28.
pèl de cabra blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Pèl d'Oreamnos americanus emprat per les poblacions indígenes del nord-oest dels Estats Units per a elaborar teixits, sovint en combinació amb altres fibres. [...]
|
29.
timbal de formatge de cabra, foie-gras i poma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
30.
xampinyons amb formatge de cabra, botifarra i carxofes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|