41.
antropofàgia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Habitud de menjar carn humana. [...]
|
42.
carnum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn passada. Pudor de carnum. [...]
|
43.
osmazom
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extracte líquid de la carn. [...]
|
44.
adrogueria
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
|
45.
ferum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor forta que fan certs animals. Fer ferum. Olor que fan la carn i altres substàncies quan comencen a passar-se. Sentir ferum de carn. [...]
|
46.
forner 2 fornera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
|
47.
tauler 2 taulera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que té una taula de vendre llet, carn, etc. tauler de taula de canvi Oficial posat al front de les taules de canvi. [...]
|
48.
frescum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
|
49.
picoladora
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallant per a picolar la carn. [...]
|
50.
picolar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capolar 1 . Picolar la carn. [...]
forner2 fornera
|