Resultats de la cerca frase exacta: 671

41. amanida de lliris d'un dia amb salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. allioli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta d'alls picats debatuts amb oli. [...]
43. nogada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta de nous i d'algunes espècies. [...]
44. salsera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas per a servir la salsa a taula. [...]
45. untuós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que conté greix, que embruta de greix. Una sopa, una salsa, untuosa. Tenia el cabell untuós i molt estirat. D'una dolçor penetrant, insinuant. Va fer un discurs untuós i subtil. [...]
46. beixamel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta a base de mantega, llet i farina. [...]
47. tabasco
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta amb una varietat de pebre vermell molt picant. [...]
48. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
49. bolonyès -esa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Bolonya. Relatiu o pertanyent a Bolonya o als seus habitants. Salsa bolonyesa. [...]
50. alvocat amb salsa de rocafort
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 68 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>