151.
ou ferrat amb fetge d'ànec i tòfona negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
152.
oca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
, el fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels [...]
|
153.
oli
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
|
154.
tirar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
(alguna cosa). Tirar sucre al cafè. Tirar gallina a l'olla. Tirar llenya al foc. Tirar pa als peixos de l'estany. Tirar una carta a la bústia, al correu. Tirar els daus. Tirar una sota, un as. no tirar-se pedres al fetge Tenir el fetge gros. tirant curt Pel cap baix. tirant llarg Pel [...]
elaborar
|
155.
sang
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
podia ésser rentat sinó amb la sang. La sang innocent crida venjança. L'Església envigorida per la sang dels màrtirs. Un tirà assedegat de sang. de sang i fetge En què predomina la violència, s'aplica als films, a les novel·les, als espectacles, etc [...]
|
156.
amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
157.
fetge d'ànec a la graella amb crema de mongetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
158.
fetge d'ànec a la sal amb melmelada de pastanaga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
159.
fetge d'ànec amb poma caramel·litzada i reducció de porto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
160.
filet de bou farcit de fetge d'ànec i figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|