11.
beguda alcohòlica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Beguda que conté alcohol etílic en quantitat superior al 2%. Les begudes alcohòliques són obtingudes per acció de microorganismes sobre un producte agrícola com a substrat, i un tractament posterior. La principal fermentació alcohòlica és la produïda per acció de llevats del gènere sacaromices. Els [...]
|
12.
beguda alcohòlica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
13.
beguda alcohòlica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
14.
beguda aromatitzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
beguda carbonatada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
beguda carbònica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Beguda no alcohòlica preparada amb aigua potable saturada de diòxid de carboni. Són aliments fruïtius que hom consumeix sols o com a diluents de begudes més fortes. [...]
|
17.
beguda carbònica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
18.
beguda curta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Còctel que conté menys quantitat de líquid que una beguda llarga, i que se sol servir en un got o copa petit. [...]
|
19.
beguda destil·lada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
20.
beguda destil·lada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|