Resultats de la cerca bàsica: 435

Diccionaris terminològics
71. ramen
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat d'origen japonès consistent en una sopa de carn, peix o verdures amb fideus ramen. [...]
72. trenyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Protecció civil. Defensa
Passamà platejat que ornamenta la visera de la gorra de plat d'un policia amb graduació elevada. [...]
73. edamame
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de llegums de soja tendra amb tavella cuits i salats que se sol menjar com a aperitiu en la cuina japonesa. [...]
74. sushi [ja]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina japonesa elaborat a base d'arròs bullit envinagrat, acompanyat de peix o marisc, generalment cru, o de verdures. [...]
75. mousse [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat cuinat d'origen francès fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata batuda o gelatina. [...]
76. tataki
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de carn o peix preparat amb la tècnica del tataki, que se sol servir fred, sovint acompanyat de salsa de soja i wassabi. [...]
77. tagín
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Plat de ceràmica o de fang cuit, proveït d'una tapadora cònica del mateix material, que s'utilitza en la cuina del nord d'Àfrica. [...]
78. crudités
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat d'origen francès constituït d'hortalisses crues, i de vegades fruites, que se serveixen ratllades, tallades a la juliana o a rodanxes, i acompanyades d'alguna salsa freda. [...]
79. fajita [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat preparat amb tires de carn especiada, originàriament de vedella però també de pollastre o de porc, i verdures, que es presenten embolicades amb una tortilla, típic de la cuina mexicana. [...]
80. balotina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat originari de la cuina francesa consistent en una peça de carn o de peix desossada, enrotllada i generalment farcida, que, un cop cuita, se sol servir tallada a rodanxes, freda o calenta. [...]
Pàgines  8 / 44 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>