Resultats de la cerca frase exacta: 1.219

11. vi
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
12. 'peres amb vi' o 'peres al vi'? / 'musclos al vapor' o musclos amb vapor'?
Font Fitxes de l'Optimot
peres amb vi (acompanyament) musclos al vapor (mètode de cocció i estil del plat) Per fer referència al mètode de cocció es pot fer servir la preposició a seguida d'article. Per exemple: Demà farem barbacoa i menjarem carn a la brasa i patates al caliu. En Josep Maria va fer uns musclos al [...]
13. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
14. vi
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
Vi blanc. Vi claret o simpl. claret. Vi negre o vi roig. Vi dolç. Vi sec. Vi ranci. xarel·lo(fam.) remost, revío resaigües, vi obtingut tirant aigua a la brisa. aiguarelles, vi molt flac o molt rebaixat. vi escumós (o espumós), xampanyo cava. Xampany és una adaptació del francès champagne. Es [...]
15. anticòs Vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Anticòs que aglutina soques de gran virulència de salmonel·les de la febre tifoide. Es detecta tardanament (tercera setmana). [...]
16. antigen Vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Antigen capsular termolàbil que presenten algunes espècies de salmonel·les (S. typhi, S. paratiphy, S. dublin). És destruït per mitjà del tractament amb la calor. És el responsable, conjuntament amb l'antigen O, de la virulència de la infecció per salmonel·les. [...]
17. factor VI
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Denominació en desús de factor V activat, anomenat antigament accelerina. [...]
18. grau VI
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Sisè grau de dificultat en la gradació dels rius, que s'assigna a àrees d'aigües braves d'alt risc, caracteritzades per la presència d'obstacles pràcticament infranquejables. [...]
19. vi aromatitzat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. vi aromatitzat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  2 / 122 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>