1.
vi caixer
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Vi ritualment pur, elaborat segons els costums tradicionals jueus. [...]
|
2.
vi gris
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vi rosat, de color ataronjat grisenc, obtingut per l'aplicació del procediment de fabricació del vi blanc a raïms negres. [...]
|
3.
vi d'arròs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs. [...]
|
4.
vi de cereal xinès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
|
5.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
6.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Beguda obtinguda per la maceració d'herbes remeieres amb suc de raïm fermentat, que s'utilitza per a tractar afeccions diverses. [...]
|
7.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
8.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda natural que s'obté de la fermentació alcohòlica total o parcial de most de raïm sa i madur. [...]
|
9.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació del most de raïm. Pel seu contingut en etanol i sucres, és un aliment energètic (1 litre de vi corrent comporta de 600 a 800 kcal) i, a més, conté també vitamines i minerals. El seu consum moderat en els menjars facilita la digestió, i hom li ha atribuït [...]
|
10.
vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Producte obtingut exclusivament per fermentació alcohòlica, total o parcial, de raïm fresc, trepitjat o no, o de most de raïm. [...]
|