31.
púding de coco amb nata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
Cocó d'en Jaume, lo
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Baix Camp
Pratdip
Cocó d'en Jaume, lo
Indret (paratge, bosc...) [...]
|
33.
pinsà de Darwin de l'illa del Coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
34.
bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
gelat de coco amb xocolata desfeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
36.
Cocó d'Extremera, mola del
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Montsià
Mas de Barberans
Cocó d'Extremera, mola del
Elevació (cim, puig, turó...) [...]
|
37.
torró
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
|
38.
llagostins cruixents amb llavors de carabassa, coco, polenta, oli de xili i confitura dolça de tomàtiga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
39.
saponificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sabó (una substància grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un èster) en àcid i alcohol per qualsevol procediment d'hidròlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una solució de potassa. [...]
|
40.
broqueta de llagostí amb cruixent de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|