51.
gotet de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
tall de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
terrina de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
gris 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aire fi i gelat. [...]
|
55.
quarto 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet de pols de midó, ous i sucre, de forma rectangular, que se sol menjar amb xocolata o gelat, propi de Mallorca. [...]
|
56.
quemullar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
|
57.
brisaina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vent gelat i moll que bufa a les matinades d'hivern. [...]
|
58.
gelat d'ametlla torrada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
59.
gelat de fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
60.
gelat de iogurt natural
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|