91.
pa d'all
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
pa de fetge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
pa de pessic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
sopa de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
migas (guisat fet a base de pa, all i oli)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
bescuitar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recoure (el pa) perquè es conservi millor. [...]
|
98.
esmollar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer molles (un tros de pa). [...]
|
99.
guimbarro
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, generalment el crostó. [...]
|
100.
olivar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El pa, treure butllofes en coure's. [...]
|