Resultats de la cerca frase exacta: 1.003

141. panificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Transformar (la farina) en pa. [...]
142. adrogueria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
143. forner 2 fornera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
144. dinal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que valia un diner. Pa dinal. [...]
145. fenyedor 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taula on es feny el pa. [...]
146. flequer flequera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. [...]
147. tostorro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop al cap. Tros gros de pa. [...]
148. corfa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Closca de certs fruits, dels ous, etc. Corfes de nous, d'ametlles. Pell de certs fruits, del formatge, etc. Crosta del pa, de les nafres. Escorça 1 . [...]
149. protoactini
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Metall radioactiu de la família dels actínids, la desintegració radioactiva del qual genera actini (símbol, Pa; nombre atòmic, 91; pes atòmic de l'isòtop més estable, 231). [...]
150. formatge d'ovella madurat amb pa amb tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  15 / 101 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>