Resultats de la cerca bàsica: 383

51. al·lèrgia a la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
52. maduració de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Millorament de les propietats reològiques de la farina destinada a panificació, aconseguit durant l'emmagatzematge i degut a oxidació. [...]
53. farina de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de grans de blat de moro. [...]
54. agent de tractament de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Additiu alimentari que s'afegeix a la farina o a la massa per a millorar-ne la qualitat de la cocció. [...]
55. agent de tractament de la farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
56. al·lèrgia a la farina de blat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
57. al·lèrgia a la farina de sègol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
58. al·lèrgia a la farina de soia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
59. dermatitis de contacte provocada per farina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
60. migas dulces amb xocolata desfeta (pa fregit amb farina, aigua i sucre)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  6 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>