51.
al·lèrgia a la farina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
52.
farina d'arròs glutinós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de l'arròs glutinós, rica en midó. [...]
|
53.
maduració de la farina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Millorament de les propietats reològiques de la farina destinada a panificació, aconseguit durant l'emmagatzematge i degut a oxidació. [...]
|
54.
farina de blat de moro
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Farina obtinguda de la molta de grans de blat de moro. [...]
|
55.
agent de tractament de la farina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
56.
agent de tractament de la farina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Additiu alimentari que s'afegeix a la farina o a la massa per a millorar-ne la qualitat de la cocció. [...]
|
57.
al·lèrgia a la farina de blat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
58.
al·lèrgia a la farina de sègol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
59.
al·lèrgia a la farina de soia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
60.
dermatitis de contacte provocada per farina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|